Ny bruger?

Første gang, du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Selvbetjening” i menuen til venstre. Log in-siden vil derefter åbne sig i et nyt vindue. Tryk herefter på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Børn skal oprettes med eget navn og cpr-nummer. Det er muligt at bruge den samme e-mail-adresse til flere brugere.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail-adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse, du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det, du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).